• Trucan's: 620 30 25 34

  • E-mail: info@lacasetaipallissa.com

Nosaltres

La Caseta del Coll de l'Arç


A 6 km es troba el poble d’Oristà, podreu gaudir d’una de les criptes més boniques de Catalunya (preromànica del segle X) i d’un museu de terrissa catalana. A 4 km, hi ha Prats de Lluçanès, on trobareu tota mena de serveis i mercat cada diumenge, a 6 km, Olost, amb hípica i, a 11 km, la Riera de Merlès. Com a ciutats properes, es pot visitar Berga a 30 km i Vic a 27 km.

 

A 4 km de la casa hi ha el poble de Prats de Lluçanès, on trobareu tota mena de botigues, supermercats, serveis i mercat cada diumenge. La zona del Lluçanès ofereix un ventall de propostes molt interessants, des del turisme actiu fins a activitats més culturals.

Victor Codina

Propietari

Treballador i optimista! Pagès i agricultor. Pare de família i propietari de l’allotjament. La seva vida és el camp i el tractor!

Dolors Marmi

Directora

Exigent i generosa. Mare de família i fundadora d’aquest projecte. Enamorada del corral i el seu ramat. Procura tenir sempre el jardí ben florit!

Núria Codina

Gestió i comunicació

Emprenedora i agradable. Filla petita de la família. Directora i gestora de l’allotjament. Apassionada pel turisme i plena de noves idees. Diplomada en Turisme. Màster en comunicació i organització d’esdeveniments.

Elvira Codina

Comptable

Pràctica i riallera. Filla gran de la família. Amant dels números i de la paperassa. Diplomada en Ciències Empresarials.