• Trucan's: 620 30 25 34

  • E-mail: info@lacasetaipallissa.com

Nosaltres

La Caseta del Coll de l'Arç


Caseta del Coll de l’Arç data del segle XVII i la Pallissa, tal i com el seu nom indica, era l’espai sota coberta on guardaven i protegien la palla i el menjar pels animals. La masia està situada al bell mig del Lluçanès, envoltada de bosc i camps de conreu. L’any 1996, conservant la seva estructura original, va ser totalment restaurada.
La seva privilegiada situació permet contemplar amb tranquil•litat tot el Pirineu i passejar pels boscos del voltant.

La Caseta del Coll de l’Arç és un negoci familiar. La família, popularment coneguda com la “família plata”, s’ha de dedicat sempre al món agrícola i ramader. Actualment, amb l’esforç de tots junts, tiren endavant la granja, els camps de conreu, el corral i les cases de turisme rural.

A 6 km es troba el poble d’Oristà, podreu gaudir d’una de les criptes més boniques de Catalunya (preromànica del segle X) i d’un museu de terrissa catalana. A 4 km, hi ha Prats de Lluçanès, on trobareu tota mena de serveis i mercat cada diumenge, a 6 km, Olost, amb hípica i, a 11 km, la Riera de Merlès. Com a ciutats properes, es pot visitar Berga a 30 km i Vic a 27 km.

Victor Codina

Propietari

Treballador i optimista! Pagès i agricultor. Pare de família i propietari de l’allotjament. La seva vida és el camp i el tractor!

Dolors Marmi

Directora

Exigent i generosa. Mare de família i directora de l’allotjament. Enamorada del corral i el seu ramat!

Núria Codina

Gestió i comunicació

Emprenedora i agradable. Filla petita de la família i gestora de l’allotjament. Apassionada pel turisme i plena de noves idees. Diplomada en Turisme. Màster en comunicació i organització d’esdeveniments.

Elvira Codina

Comptable

Pràctica i riallera. Filla gran de la família i comptable de l’allotjament. Amant dels números i de la paperassa. Diplomada en Ciències Empresarials.