16
febr.

Centre d’Interpretació de la Bruixeria

Visita al Centre d’Interpretació de la Bruixeria de Sant Feliu Sasserra amb una ruta guiada que consta de tres parts: visita el centre, projecció d’un audiovisual i passejada pel centre històric de la vila.

Al segle XVII, a Catalunya, la bruixeria va ser percebuda com una greu amenaça per a la societat i una gran persecució a les dones. Entre 1618 i 1648, a Sant Feliu Sasserra, a pocs minuts de La Caseta del Coll de l’Arç, es van procesar vint-i-tres dones, i almenys sis d’elles van ser executades. La caça de bruixes ha estat l’atac més ferotge que mai s’hagi comès contra les dones, de fet, molts historiadors asseguren que va ser la primera revolució de la dona liberal.

CENTRE CULTURAL CA LES MONGES
Av. Catalunya, 1 (planta superior)
08274 Sant Feliu Sasserra
Tel. Mòbil 661.25.44.97
firabruixes@gmail.com
Visites en hores concertades

PREU
Entrada individual 5€
Entrada per a grups a partir de 10 persones 3€
De 0 a 5 anys gratuït

LA VISITA CONSTA DE TRES PARTS:
Visita guiada al centre d’interpretació on coneixerem la bruixeria popular, els sistemes de protecció envers aquest fenomen i altres conceptes rellevants de la història de bruixeria.
Projecció d’un audiovisual d’uns 17 minuts de durada, on descobrirem el procés del judici, la tortura i la forca a través de la història d’una bruixa.
Recorregut pel poble de Sant Feliu Sasserra tot coneixent la seva història fins arribar al Serrat de les Forques, on s’explicarà la història de la bruixeria arreu d’Europa i qui eren les dones que van ser penjades allà mateix.

Per a més informació podeu visitar la web: www.firabruixes.cat